Veilig online betalen via iDeal. 

Levering binnen 1-3 werkdagen 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €75

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden geldend voor Mooi Boetiek (11 Januari 2021)

Mooiboetiek.nl
Omtaplein 6
1771CW Wieringerwerf

BETALINGSVOORWAARDEN

De mogelijkheden tot betalen zijn:

 • iDEAL: Snel en gemakkelijk overmaken met behulp van uw eigen vertrouwde internet bankier omgeving, iDeal betalingen worden afgehandeld door Mollie . Voor 4 uur besteld is vaak binnen 2 werkdagen in huis. (wij streven er naar het product de volgende werkdag te laten leveren)
 • Overmaken: Wij verzoeken u het bedrag binnen 3 dagen naar ons over te maken. Zodra uw betaling correct ontvangen is wordt de bestelling verstuurd. Let op! na 7 dagen wordt uw bestelling automatisch geannuleerd en worden alle artikelen terug gezet in onze voorraad.
 • Ophalen in de winkel: U kunt uw bestelling ook ophalen in onze winkel in Wieringerwerf  waar U kunt betalen met pin of contant.

BESTEL/VERZEND INFORMATIE

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen. U ontvangt een bevestiging per e-mail als de bestelling door ons verzonden wordt. Uw Bestelling wordt gemiddeld 1-2 werkdagen na bestelling ingepakt waardoor u het binnen 2-3 dagen na betaling in huis kunt hebben (wij streven ernaar bestellingen dezelfde dag te verwerken zodat u deze de volgende werkdag ontvangt).

Tijdens het bestel proces krijgt u al een verwachte dag, deze is echter niet bindend maar indicatief.

VERZENDKOSTEN/VERZENDEN

Binnen Nederland worden alle bestellingen verstuurd voor een vast bedrag van € 3.95 voor 1 of meerdere artikelen. Vanaf €75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht . Voor andere landen dan Nederland gelden andere tarieven (deze worden vermeld wanneer u een bestelling plaatst).

RETOURNEREN EN OMRUILEN VAN DE ARTIKELEN

Kan ik artikelen ruilen?

Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild worden of krijgt u uw geld terug (dit is exclusief eventuele verzendkosten). Echter gelden er voor ruiling enkele voorwaarden:

 • De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van labels, en worden niet teruggenomen indien:
  1. de artikelen gedragen en/of gewassen zijn
  2. u zelf hebt getracht een gebrek te herstellen
  3. u de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd
  4. de labels zijn verwijderd en los meegestuurd worden of opnieuw zijn bevestigd aan het artikel.
 • Wij accepteren uitsluitend retouren die vooraf bij ons aangemeld zijn.
 • Retouren die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld een door ons ontvangen zijn, worden niet geaccepteerd.
 • De geretourneerde artikel(en) moeten binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn.
 • U bent verantwoordelijk voor de verzending, wij adviseren dan ook het product verzekerd terug te sturen. Als een retour niet bij ons aan komt kunnen wij niet crediteren.

Frankeren retourzending

De kosten van het verzenden van de retouren naar Mooi Boetiek komen geheel voor uw eigen rekening, tenzij gezien de aard van uw klacht, anders overeengekomen. U dient de retour(en) te allen tijde voldoende te frankeren. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet in ontvangst genomen en derhalve niet gecrediteerd.
Aangezien u zelf verantwoordelijk bent voor de terugzending raden wij aan deze met verzekering terug te sturen.

Verzendkosten vervangende artikelen

De kosten voor het verzenden van een vervangend artikel komen geheel voor onze eigen rekening, tenzij wij gezien de aard van uw klacht anders overeengekomen zijn. Als u een retour heeft aangemeld die u wilt ruilen voor een ander artikel of maat, versturen wij de deze wanneer wij de retourzending hebben ontvangen.

Retournummer aanvragen

Klik hier om een retour aan te melden

Retournummer vermelding

U dient het retournummer (duidelijk aan de buitenzijde van het pakket) te vermelden. Let op! Pakketten zonder retournummer nemen wij niet in behandeling.

Adres retourzending Uw retourzending kunt u terugsturen naar het volgende adres:

 • mooiboetiek.nl
 • Omtaplein 6
 • 1771CW Wieringererf

TERUG BETALING CREDITNOTA

Creditnota

Wij streven er naar om het creditbedrag binnen 14 dagen terug te betalen op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

PRIVACY

Persoonsgegevens en gegevensverwerking

Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Als u zich bij ons inschrijft, wordt uw naam, (e-mail)adres en telefoonnummer opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor diensten waarom u specifiek hebt gevraagd, zoals wanneer u een bestelling bij ons plaatst.

De bestelgegevens gebruiken we om uw bestelling te verwerken en het pakketje zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Uw e-mailadres en telefoonnummer kunnen handig zijn wanneer er bijvoorbeeld iets met uw pakket tijdens het transport. Het e-mailadres dat u invult, wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.

Doelen en gegevensverwerking

Hieronder wordt aangegeven voor welke doel(en) Mooi Boetiek  uw gegevens verzamelt. Mooi Boetiek heeft de volgende gespecificeerde doelen voor ogen met het verwerken van uw gegevens:

 • Identiteitsgegevens verwerkt Mooi Boetiek voor administratieve doeleinden, zoals:
  • het verwerken van uw bestelling (administratief)
  • de bezorging van uw bestelling op het door u gekozen afleveradres (administratief)
 • Betalingsgegevens verwerkt Mooi Boetiek voor administratieve doeleinden, namelijk:
  • de betaling van uw bestelling
 • Verkeersgegevens verwerkt Mooi Boetiek voor communicatieve doeleinden, zoals:
  • het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de site

Herkomst van gegevens

De gegevens die Mooi Boetiek verwerkt worden verkregen naar aanleiding van de informatie die klanten en bezoekers zelf vestrekt worden via  mooiboetiek.nl of aanverwante sites.

Disclaimer

De inhoud van de website is met uiterste zorgvuldigheid tot stand gekomen. De inhoud wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. Mooi Boetiek kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, (on)volledigheid en actualiteit van de website. Mooi Boetiek  kan bovendien niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of gevolg-schade ontstaan door direct of indirect gebruik van de inhoud van de website of van sites waarnaar verwezen wordt vanuit deze website.

De gegevens op deze website zijn bedoeld ter algemene informatie. Deze gegevens kunnen zonder nadere aankondiging wijzigen. U kunt aan de informatie van deze website en/of websites waarnaar wordt verwezen geen rechten ontlenen.

Copyright

© 2021 Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan om enige vorm van informatie op deze site, hetzij tekst of beeldmateriaal, voor gebruik te vermenigvuldigen op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van Mooi Boetiek. Mooiboetiek.com verwijst door naar mooiboetiek.nl en is derhalve identiek.

TOP

SHOPPING BAG 0